Despre Noi

EmporiumPotio.ro, este creat numai pentru dumneavoastră, cei care vă doriți produse deosebite și diferite.

Derulați

EmporiumPotio

Acest concept a luat naștere la o cină, unde împreună cu toți membrii familiei, la un pahar ce conținea o poțiune pe placul fiecăruia, am ajuns la concluzia că ne dorim să fim și mai aproape de consumatorii noștrii, ca urmare și a dorinței acestora de a putea lua legătura cât mai simplu cu noi.

EmporiumPotio.ro , este creat numai pentru dumneavoastră, cei care vă doriți produse deosebite și diferite. Este un concept care odată cu trecerea timpului are promisiunea de a deveni ceva mare, deoarece vă aduce în atenție numai produse de calitate superioară, un rafinament aparte și o prezentare pe măsură.
Pentru început ne adresăm persoanelor fizice însă cu timpul lucrurile vor deveni mult mai complexe și mult mai diversificate.

În ce privește tradiția și experiența în acest domeniu, mărturisim că suntem la început însă acordăm toată atenția necesară pentru a vă putea câștiga încrederea și pentru a vă oferi servicii de o calitate superioară, în ce privește gama de produse, relația angajaților noștri cu clienții și promptitudinea în livrarea comenzilor și nu numai.

Suntem o familie care punem accent pe calitate, ținând cont de istoricul dintr-o altă ramură în care am pus pasiune și a ajuns să aducă renume României peste granițe. Aceași viziune o avem și pentru acest proiect. Ne dorim să rămâneți alături de noi pentru a urmări, cum acest proiect ajunge să prindă contur, să câștige experiență și tradiție în domeniu iar acest lucru nu ar fi posibil fără dumneavoastră, deoarece prin fiecare comandă plasată, ne ajutați să construim împreună ceva deosebit.

Filozofia

Traditie

0.1 loading….

Pasiune

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

30 Ani de experienta

in domeniul vanzarilor directe de produse distilate

7/24 Suport

Poti oricand sa ne contactezi pe chat, pentru cele mai frecvente intrebari legate de produse si comenzi.

Emporium Potio

produse de calitate superioară
error: Conținutul este protejat!
Chat deschis
Aveti nevoie de ajutor?
Buna, 👋 dacă ai întrebări, suntem aici să te ajutăm. 😇