Politica GDPR

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal.

Derulați

Informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal.

ZETEA EVENTS SRL., în calitate de proprietar și administrator al site-ului EmporiumPotio.ro, se obligă să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de dumneavoastră cu ocazia accesării și completării formularului electronic pentru procesare a comenzii, respectând în totalitate Regulamentul general 2016/679 privind protecția datelor personale (GDPR) și legislația națională în vigoare.

1. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal
ZETEA EVENTS SRL colectează doar acele date personale necesare navigării pe EmporiumPotio.ro într-un mod cât mai ușor și mai aplicat nevoilor utilizatorilor, dar și pentru a se putea livra comenzile.

• Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru următoarele scopuri:
• crearea și administrarea conturile clienților
• Livrarea comenzilor
• Returnarea produselor în cazurile în care este necesar acest lucru
• Rabursarea contravalorii produselor returnate
• Soluționare unor situații, de orice natură, referitoare la o comandă, la bunurile și serviciile achiziționate
• Pentru informarea clienților despre anumite oferte sau despre modificări legate de anumite produse dorite de aceștia sau asupra comenzilor efectuate.

2. Care sunt datele cu caracter personal prelucatre de către noi:
Datele care sunt prelucrate de către noi sunt pentru a putea efectua demersurile necesare pentru acțiunile prezentate la punctul 2, acestea fac referire la, nume, adresa, adresă de email, telefon, cont bancar (în situațiile în care se returnează un produs și este necesara rambursarea sumei echivalente comenzii)., numele de utilizator necesar accesării contului creat pe site-ul EmporiumPotio.ro, etc.

3. Modalitățile de colectare a informațiilor cu caracter personal:
Aceste informații sunt colectate prin:
• Prin completarea formularului de comandă
• Prin intermediul fișierelor de tip cookie
• Prin intermediul comunicării verbale (telefon)
• Prin intermediul corespondenței online (email sau chat)

4. În ce condiții, datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transmise mai departe
Pentru onorarea comenzilor dumneavoastră efectuate pe site-ul EmporiumPotio.ro, o serie de date cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră sunt necesare a fi transmise mai departe către colaboratorii noștrii. Vă asigurăm de faptul că, informațiile transmise mai departe sunt doar acele informații de care aceștia au nevoie pentru:

• Livrarea comenzilor ( firma de curierat )
• Returnarea produselor
• Returnarea plăților ( efectuarea transferului bancar în contul furnizat de către dumneavoastră în cazul returului unei comenzi, parțial sau total )
• Rezolvarea reclamațiilor
• Alte situații unde implică procesarea de date cu caracter personal
În situațiile în care este impetuos necesar, aceste informații cu caracter personal mai pot fi transmise și către:
• Partenerii noștri în eventuale campanii de marketing
• Firmele de curierat ( menționate mai sus )
• Furnizorii care intermediază modalitățile de plată tip, plată electronică sau transfer bancar.
• Alți parteneri

5. Timpul stocării informațiilor/datelor cu carater personal furnizate
Pentru o mai bună utilizare a site-ului EmporiumPotio.ro, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate pe toată durata exitenței unui cont pe platforma noastră.
Totodată, acestea vor fi păstrate obligatoriu pe toată perioada necesară pentru a atinge scopurile prezentate mai sus. În situațiile unde este necesar, anumite informații cu caracter personal pot fi stocate pe o perioadă mai lungă de timp, potrivit legislației fiscal aplicabile.

6. Drepturile dumneavoastră
Conform legislației comunitare, naționale și europene în vigoare, persoanele și utilizatorii site-ul EmporiumPotio.ro beneficiază de următoarele drepturi:
• Puteți trimite o cerere pentru confirmarea stocării datelor cu carater personal
• Puteți cere transmiterea datelor stocate de către noi într-un format electronic.
• Puteți cere modificarea/corectarea/ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal transmise către noi
• Puteți cere restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal (însă aici dorim să menționăm că acest lucru poate să ducă la imposibilitatea onorării comenzii dumneavoastră, în funcție de context).
Drepturile enumerate mai sus, sunt exemplificative și se completează cu cele prezentate în legislația în vigoare actualizată. Pentru orice drepturi care considerați că vă sunt încălcate puteți depunde o plângere către societatea care administrează platforma EmpoiumPotio.ro sau către autoritățile competente.
Dorim să vă mai aducem la cunoștință faptul că sunteți îndreptățit la acces,opoziție și intervenție în orice clipă asupra datelor personale furnizate, potrivit prevederilor legale din Legea nr.677/2001

Pentru orice întrebări suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email online@emporiumpotio.ro sau telefonic.

Închide

Emporium Potio

produse de calitate superioară

Închide

Cont

Închide

Coș (0)

Coșul este gol Nu există produse în coș.

Emporium Potio

produse de calitate superioară




error: Conținutul este protejat!
Chat deschis
Aveti nevoie de ajutor?
Buna, 👋 dacă ai întrebări, suntem aici să te ajutăm. 😇